Cigarer

Der er høj cigarføring hver eneste uge på Musen & Elefanten. Her kan du kan nyde dine egne medbragte cigarer eller købe en fra vores cigarkabinet i stueetagen.

Musen & Elefanten har et mangeårigt samarbejde med Splendid Cigars, der har over 10 års erfaring i cigarindustrien med at importere nogle af verdens beste cigarer. Cigarer som Rocky Patel, Ashton, Drew Estate, Dunhill, Oscar Valladares, Padron, Peterson er således at finde hos Musen & Elefanten.

Cigarlounge

Splendid Cigars cigarklub holder til på Musen. Her kan du møde andre cigarentusiaster og nyde fællesskabet, mens I prøver de sidste nyheder fra Splendid Cigars. Under Cigarloungen er det også muligt at besøge Musen & Elefantens egen Cigar walk-in-hunidor på 1. salen. Cigarklubben mødes på Musen & Elefanten ugentligt hver tirsdag, samt om fredagen i ulige uger. Alle er velkomne – spørg blot efter Jesper fra Splendid Cigars.

Cigarkursus 

Går du med en drøm om, at kunne nyde en cigar rigtigt? Så er det bare om, at møde op til Musen & Elefantens cigarkursus, der afholdes i samarbejde med Splendid Cigars. Til cigarkurset vil Jesper, fra Splendid Cigars, dele ud af tips, tricks og gode historier, og samtidig sørge for, at du lærer de rigtige teknikker, bliver introduceret til de forskellige mærker og finder de smagsnuancer, der passer dine præferencer.

Der er Cigarkursus hos Musen & Elefenaten den første tirsdag i hver måned fra kl. 15.00.