Polterabend med champagnesabling og høj cigarføring!

Hold Polterabend hos Musen & Elefanten i København og få en unik oplevelse champagnesabling & høj cigarføring! I lærer den gyldne lektion i champagnesabling, og hvordan man nyder en cigar på den helt rigtige måde.

Efter den gamle, ædle kunst skal en champagne sables og er der et bedre tidspunkt at lære denne gyldne lektion end til en polterabend? I lærer at mestre teknikken og naturligvis smage på de gyldne dråber. Efter champagnesablingen fortsætter stilen, og vi giver jer kørekort i høj cigarføring. Vi vil guide jer igennem tips, tricks og gode historier, og I vil lære, hvordan en cigar skal nydes.

Jeres Polterabend vil foregå i hjertet af København i vores hyggelige lokaler på Vestergade – er det godt vejr kan arrangemenet flyttes udenfor under åben himmel i vores lille hyggelige gård. Hvis vejret ikke tillader dette, afholdes arrangementet i vores hyggelige lokaler på 1. salen. Er det afslutningen på dagen, kan vi naturligvis sørge for et privat lokale, hvor der vil være mulighed for tilkøb af mad til hele selskabet. Er I mere til at feste hele natten, kan I også låne vores 1. sal og danse natten lang. Her bydes I på et barkort bestående af lækre cocktails, øl, vin og naturligvis en lille skarp!

Champagnesabling skal af sikkerhedsmæssige hensyn ske udenfor og uden for meget alkohol i blodet, da det ellers kan blive farligt. Vi tager derfor forbehold for dette ved ankomst af selskabet.

Pris: 150 kr. per person (min 5 personer). Prisen er inkl. en flaske bobler (en per femte person) samt en cigar per person.

Varighed:  ca. 1,5 time

Seneste booking: kl 20.00

Klik på linket forneden og fortæl os hvordan du gerne vil have at jeres Polterabend skal løbe af stablen, så arrangerer vi sammen den perfekte aften.

Book polterabend